CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

marți, 21 decembrie 2010

Bratari Pandora - "handmade yourself"

















Explicatii: Am trei feluri de baze: din metal fixa, din metal mobila, din impletitura colorata, imitatie de piele. Metalul este din aliaj neferos (german silver), inoxidabil, nu se inegreste in timp daca nu este tinut mult in apa. Pret: 10 lei

Margelele sunt de urmatoarele feluri:
- cu foita de argint (cele care lucesc in poze) Pret 2 lei
- cu lampwork - cele din sticla cu dungi colorate Pret 2 lei
- din email - cele colorate Pret 2 lei
- din portelan pictat Pret 2 lei
- din sticla invelite in metal Pret 2 lei
- din metal cu figurine atarnate (fluture si ursulet) Pret 2 lei
- din metal, diferite figurine Pret 1 leu
Pentru comanda, rog specificati ce fel de margeluta doriti si culoarea. Fotografiile sunt numerotate, iar margelele sunt puse "pe randuri", pentru o identificare mai usoara.

Povestea Pandorei


Pandora este numele succesului. Ideea bratarilor personalizate apartine unei companii daneze care, in 2000, s-a gandit ca femeilor le-ar facea placere sa-si creeze singure bijuteriile, in functie de gusturi si vestimentatie. Per Enevoldsten si sotia sa, Winnie, au lansat conceptul "Pandora" pentru prima data in 1999, pe piata daneza, intr-un mic magazin langa Copenhaga.

Succesul urias al bratarilor Pandora i-a determinat pe cei doi sa se extinda. In 2003, Pandora a intrat pe piata germana, iar in 2008 pe cea americana. Acum, exista peste 50 de reprezentante Pandora, in 50 de state din intreaga lume. In 2010, compania Pandora detine nu mai putin de trei fabrici in Thailanda, de unde faimoasele bile colorate pornesc spre restul lumii.

Bratarile Pandora au la baza un concept unic si simplu: pe o baza Pandora - care poate avea mai multe forme - pot fi puse bile colorate si accesorii din metal. Acestea se pot schimba in functie de vestimentatia celei care le poarta. Practic, cu fiecare bila schimbata, Pandora devine alta bratara.

In mitologia greaca, Pandora a fost prima femeie de pe Pamant. Zeus i-a ordonat lui Hefaistos, zeul mestesugaritului, sa o creeze si asa a si facut, folosind apa si pamant. Zeii au inzestrat-o cu multe talente; Afrodita i-a dat frumusete, Apollo talent muzical, Hermes putere de convingere si asa mai departe. De aici si numele sau: Pandora, "cu-toate-darurile".

0 comentarii: